Vi er stolte vinnere
Advarsel! Her kommer det et skryteinnlegg. Vi klarer ikke å la være.

En av våre viktigste partnere, Cisco, kåret oss i går til årets Managed Service Partner for tjenesten vår, Network as a Service. Det betyr at Cisco har valgt oss fremfor flere titalls andre leverandører. De mener at vi har levert på alle ledd. Vi jobber for å levere en ukomplisert tjeneste som er enkel å forstå for kunden og som viktigst av alt er bekymringsfri.

Juryens begrunnelse

«Vinneren av Managed Services Partner of the Year for FY22 har tatt det å selge teknologi som en tjeneste til neste nivå, der kundene deres nyter godt av bekymringsfri IT. Vinneren fokuserer på verdiskapning og kundens digitale reise, basert på Cisco-teknologi. Og alt dette blir levert As a Service. Vinneren av Managed Services Partner for FY22 er Braathe.»

Visjonen vår er å levere bekymringsfri IT, en ganske hårete visjon. Det mener Cisco at vi klarer. Prisen bekrefter at vi gjør noe riktig. Målet vårt er å levere bekymringsfri IT i alle ledd og i alle enheter innad i Braathe. Det jobber vi med hver eneste dag. Våre ansatte jobber for å levere de klokeste, mest effektive og bekymringsfrie tjenestene innenfor IT. Vi er så stolte av gjengen vår, Braathe-folka våre. Denne prisen går til oss!

Hva er Network as a Service?
Det har vi et godt svar på! Cisco har nemlig tatt utgangspunkt i vårt arbeid med «boksen«. Boksen eller nettverksboksen, som kanskje er utrykket du kjenner best til, er en plug-and play boks som får deg online på kort tid. Samtidig som du får lynraskt nettverkshastighet holder boksen også de slemme folka ute og beskytter filene dine. Nettverk er noe av det dagens samfunn er mest avhengig av for å kunne fullføre arbeidsdagen sin. Det skal derfor bare funke. For hva skjer hvis ikke?

Serverbrudd, menneskelig svikt og naturkatastrofer fører til nedetid. Og nedetid er penger rett i sluket. Det skal boksen sørge for at ikke skjer. Den jobber 24/7 året rundt. Og når, vi sier når, bedriften din vokser, da bestiller du bare en større boks. Enklere blir det ikke. Målet vårt med boksen er at du skal pakke den ut, plugge den i og glemme den. Den skal være bekymringsfri!

Tjenesten Network as a Service baserer seg på at kostnadene skal være forutsigbare for deg som kunde. Derfor er det en fast månedspris og en måned oppsigelsestid hvis du ikke trenger boksen vår lengre. Hele konseptet vårt med «boksen» har Cisco falt pladask for, og det er en av flere grunner til at vi vant denne prisen. Vi er veldig fornøyde med at godt arbeid legges merke til!

Se mer om boksen i denne videoen

Takk til Cisco for det gode samarbeidet
I en årrekke har vi vært Cisco Partner. Å være partner betyr at vi leverer utstyr og tjenester fra Cisco, men med vår egen fjonge stil. Vi tilpasser tjenestene til kundene våre. Målet er selvsagt å få tjenestene ut til folket der ute, og Cisco sørger for at utstyret er i øverste klasse. 

Samarbeidet vi har er verdifullt på flere måter. Cisco er en stødig utfordrer og bidrar til at vi må tenke nytt og bedre i møte med markedet. De er også en leverandør med lang fartstid og som vet hva det betyr å digitalisere Norges små- og mellomstore bedrifter. Sammen bidrar vi til at kundene våre får en enda mer sømløs og effektiv hverdag.

Tusen takk til Cisco for denne prisen, stor takk til Braathe-folka våre som leverer så bra hver dag og selvsagt de fantastiske kundene som velger oss. Vi er stolte og håper dere er det også!