Vi stiller høye krav

Du har sikkert hørt om ISO-sertifiseringer før. For flere og flere bedrifter er sertifiseringer en naturlig del av årets gjøremål. Hvor målet er å enten skaffe seg helt nye sertifiseringer eller å fornye sertifiseringer bedriften allerede har. Derfor må de hele tiden sørge for at kvalifikasjoner og krav  ivaretas. 

Så hva er grunnen til at vi har jobbet for å få våre ISO-sertifiseringer? Det er mange. For det første vil vi at du skal kunne stole på at vi er en seriøs aktør som stiller høye krav til oss selv. Både til hvordan det er å jobbe hos oss, og hvordan det er å samarbeide med oss. For det andre er ISO-sertifiseringer et bevis og et trygghetsstempel for deg som er på jakt etter en god leverandør.

For oss som er totalleverandør innen IT er kundene våre svært varierte og fra ulike bransjer. Kravene til en leverandør kan også være forskjellige – og ikke alle har oppdaget hva det betyr å ha ISO-sertifiseringer på lista si. Da er det greit for oss å kunne vise til kvalitetsmerkene sertifiseringene har gitt oss. 

Har du behov for en ISO-sertifisert leverandør? Kanskje vi kan være en god match?

ISO, i korte trekk

ISO: International Organization for Standardization

ISO er en organisasjon og et begrep som innebærer at prosesser internt i en bedrift standardiseres. På den måten vil det innenfor ulike områder være likt for alle som gjennomfører en sertifiseringsprosess. Slik at i møte med deg som kunde, er dette et kvalitetsstempel som alltid ligger til grunn hos oss. Vi tar din tillit på alvor.

Å sertifisere seg krever en god del ressurser, og er en tidkrevende prosess. Derfor er vi ekstra stolte av de fire sertifiseringene vi har. Vi tror sertifiseringene kan skape tillit til oss som leverandør fordi vi som ansatte i Braathe alltid jobber for å bli bedre. På den måten kan vi sikre deg en bekymringsfri IT-hverdag, hver bidige dag!

 

Så til det viktigste: Hva betyr det egentlig for deg at leverandøren du velger er sertifisert?

Vi har mange gode grunner til det. 

  • Å velge oss vil bety kontinuitet og forutsigbarhet i samarbeidet. Det er ingen automatikk i ISO-sertifiseringer. Og akkurat som studenter må vi også opp til eksamen hvert år for å sikre at sertifiseringene blir stående. Vi sender da inn våre retningslinjer, prosesser og prosedyrer for å bevise at alt utføres på et optimalt nivå. Dette krever hardt arbeid og vi har derfor egne Braathe-folk som holder i det. Vurderingene om vi gjør oss fortjent til sertifiseringene gjøres alltid av en tredjepart.
  • Å velge oss vil bety høy standard og bekymringsfri IT. Gjennom sertifiseringen ISO 9001 Kvalitetsledelse har vi lagt frem hvordan vi jobber for å ha høy grad av kundetilfredsstillelse hvert år. Kravene til vår kunder jobber vi aktivt med, året rundt.
  • Å velge oss vil bety høy grad av sikkerhet. Din informasjon er viktig for oss. Den skal du aldri bekymre deg for. Som totalleverandør på IT er vi lidenskapelig opptatt av sikkerhet. Sertifiseringen ISO 27001 Informasjonssikkerhet var det derfor en selvfølgelighet at vi måtte jobbe oss til – og som vi jobber knallhardt for å videreføre. Denne standarden gir oss retningslinjer for alt fra etablering til implementering og drift til vedlikehold og evaluering. Vi jobber for at all informasjon kommer til rett mottaker hver gang og er konfidensiell. Håndteringen vår av informasjon skal være presis og på rett side av loven, alltid. Og informasjonen skal naturlig nok være tilgjengelig, men trygg, uansett hvem som skal ha tilgang til den.
  • Å velge oss vil bety en grønnere IT-hverdag. Ja, vi vet det. Mange hiver ordet rundt seg om dagen, men vi har en sertifisering og en standard på hvordan vi jobber med miljøet i Braathe, nemlig ISO 14001 Miljøledelse. Og vi har en full side med alle tiltakene vi gjennomfører hver dag. Les gjerne mer om en grønnere IT-bransje her inne.
  • Å velge oss vil bety trygge ansatte og arbeidsplasser. Våre ansatte skal ha det bra. Vi gjør det vi kan for at de skal det, og naturlig nok er en sertifisering på rutinene våre rundt arbeidsmiljø og HMS en selvfølge. ISO 45001 Sikkert arbeidsmiljø og HMS viser hvor vår standard ligger når det kommer til våre ansatte.

Vil du lære enda mer om sertifiseringene våre? Ta gjerne en titt på en av våre eldre artikler: Verdien av å være en sertifisert leverandør

Hvis du har behov for å lære mer om dette temaet så må du ikke nøle med å utfordre våre dyktige kunderådgivere på dette. Vi snakkes!