Braathe <3 Lenovo

Det er flere grunner til at vår kjærlighet for Lenovo strekker seg langt tilbake. En av grunnene er det prisvinnende designet på maskinene de lager, det andre er kompatibiliteten med partneren vår Microsoft, og den tredje er supporten de tilbyr. Deres støtte i møte med produktene deres gjør oss til enda bedre rådgivere når du jakter på nytt utstyr.

Utstyret deres sverger vi til selv også. Alle ansatte hos oss bruker Thinkpad-serien og det er med god grunn. Vi er selv avhengig av utstyr som leverer dag ut og dag inn. Det siste vi vil ha er en PC som ikke kobler seg til Wifi eller hvor tastene ikke tåler litt reise. En skjerm som er tilrettelagt for mange timer arbeid er så viktig når vi jobber digitalt hver eneste dag.

Hvorfor Lenovo?

Det finnes mange grunner til at vi velger Lenovo. Her ser du noen av dem:

  • Prisvinnende design
  • Tåler mye og har lang levetid
  • Svært kompatibel med de mest brukte jobb-verktøyene fra Microsoft
  • Enkel å koble opp på hjemmekontoret, flyreisen, hytta eller på kontoret
  • Har valgfri lagringsplass – du velger ut etter behov
  • Håndterer mye på en gang takket være Intel i5 og i7-prosessorene
  • Lett og nett å ha i veska
  • Godt kamera til Teams-møtene
  • Kan kobles opp på rekordtid

Du kan leie en Lenovo

Er du klar over at du kan leie PC-er fra oss for en fast sum i måneden? Med vår tjeneste Device as a Service (DaaS) kan du teste Lenovo uten bindingstid. Grunnen til at vi tilbyr denne tjenesten er for at bedrifter skal slippe å binde kapitalen sin i utstyr med «kort» levetid. Lenovo har lengre levetid enn flere av sine konkurrenter, men dessverre er det slik at IT-utstyr må oppgraderes hyppigere enn f.eks kontorlokalet. Derfor leier vi ut utstyr, slik at vi er sikre på at når du er ferdig med det, så kan utstyret få leve lengre. Vi bruker partnere som sikrer at utstyret kan leve lenge gjennom enten å bli renset og leid ut igjen eller som deler til andre maskiner. Vi må ta ansvar for utstyret som er produsert og bruke det så lenge vi kan – det er en del av vårt bærekraftsarbeid. Les mer om bærekraft i Braathe her.

Fordelene med å leie fremfor å eie er at du bestemmer hvor lenge du vil teste Lenovo. Og du bestemmer hvor mange av dere som skal teste. Prisen er nemlig per bruker per måned. Derfor kan dere være flere som tester, eller kanskje du er klar for å rulle ut til hele gjengen?

Lenovo er en del av DNA-et vårt

Takket være Lenovo kan vi jakte en bekymringsfri IT-hverdag for kundene våre gjennom godt utstyr. Det syns vi er veldig gøy. Som Platinum PC-partner og Data Center Partner brenner for vi for å vise frem utstyret deres.

Jørn er Lenovo-ambassadør 2. året på rad

Jørn Richter vant i fjor prisen som årets Lenovo Ambassadør. Nå har han gjort det igjen! Takket være sitt engasjement har han for 2. året på rad fått tittelen årets Lenovo-ambassadør.

Det er takket være hardt arbeid og en stor interesse for prisvinnende utstyr. Jørn er stolt av tittelen sin, og er rask med å fortelle hvorfor han brenner for godt utstyr: – Det er vår oppgave å fortelle om produktene som kan gi verdi for kundene våre.

Vi er så enige! Hvis du er gira på å bli bedre kjent med det prisvinnende utstyret fra Lenovo anbefaler vi en titt på våre egne sider om Lenovo. Hvis du vil teste det for en måned og sjekke om Lenovo er for din organisasjon, så kan du lese mer om vår Device as a Service-tjeneste.