Lenovo-kongen

Vi starter kaffepraten med å dele vårt nye kallenavn på ham. Det er nemlig blitt til etter han ble kåret til Lenovo-ambassadør for bare noen uker siden. Den gjeveste prisen i bransjen til folk som Jørn. Så hva kaller vi ham? Jo, Lenovo-kongen. Veldig passende til en “gladgutt” fra Oslofjorden, syns vi.

Det er vår oppgave å fortelle om produkter som kan gi verdi for kundene våre.
Jørn Richter, Senior kunderådgiver
Braathe

Med sine unge 46 år har Jørn drevet med IT så lenge han kan huske. Helt tilbake til da pc-er tok mye større plass, og internett ikke var i lomma på mobilen. Han har altså sett utviklingen, og fulgt den tett. For nysgjerrigheten for faget er stor.

– Jeg leser mye på «next tech». Altså hva som er på vei. Her spiller også erfaringen min en stor rolle for da kan jeg forutse de neste stegene og planlegge hvordan jeg kan dele det med kundene mine.

Jørn er en rådgiver som kan alt om tjenesten vår Device as a Service. En tjeneste hvor du leier for en fast pris og kan si opp når som helst. Ble du nysgjerrig? Les mer her. 

Brenner for godt utstyr

Med en spirende interesse og mye nysgjerrighet på det som ble en markant utvikling på IT-feltet, kunne ikke Jørn velge noe annet enn en IT-utdannelse. En reise innom elektro, elektronikk og datateknikk ble det. Han har vært innom flere ulike jobber, og til og med drevet et eget selskap, men heldigvis fikk vi han på laget. Hele arbeidshverdagen har handlet om IT.

Slik er det i dag også. Får Jørn nyss om noe nytt som er på vei. Da blir det fort en telefon til en kunde. – Det er vår oppgave å fortelle om produkter som kan gi verdi for kundene våre, sier han med et lurt smil.

Målet mitt er alltid å skape kundeforhold for livet. Hvilket annet mål skal jeg egentlig ha. Det er jo det viktigste.
Jørn Richter, Senior kunderådgiver
Braathe

 

Jørn har gjort det flere ganger, og kundene digger det. De er alltid gira på å prøve utstyr som kan gjøre deres arbeidshverdag bedre.

– Mitt siste eksempel er fra da verdens kraftigste PC skulle bli lansert. Takket være folka mine på det norske Lenovo-kontoret fikk jeg lov til å låne verdens kraftigste PC. Den tok jeg med til en kunde for å kjøre tester og vise dem hva dette kunne bety for hverdagen deres. Det falt virkelig i smak, forteller Jørn med stort engasjement.

Kunden Jørn nevner her måtte vi også ta en telefon til. Simen Frostad som er styreleder i selskapet Bridge Technologies snakker varmt om relasjonen til Braathe og ikke minst Jørn. De skal vi hilse mer på i neste uke.

Har du lyst å lære mer om et av verdens ledende på utstyr til kontoret? Vi sverger til det prisvinnende merket Lenovo. 

Hva jobber du mest med nå, Jørn?
– Nå går mye av tiden min til møterommet. For det er jo ikke bare et møterom lengre. Det skal jo kunne funke til alle formål. Så det syns jeg er veldig spennende!

En ting Jørn har lært gjennom sine år i bransjen er at bomkjøp er dyrt og surt. Uansett hva det gjelder av jobbutstyr. Og ikke minst utstyr som krever mye tid og ressurser å sette opp.

– Jeg jobber med å folk til å åpne øynene for løsningen vår. Den tror jeg er unik med bare en måneds bindingstid.

Vi takker veldig for praten! Vil du lese om reaksjonene til Jørn da han fikk vite at han var kåret til Lenovo-ambassadør? Klikk deg inn her. 

Vil du lese mer om den unike bingindstiden vår og utstyret vi leverer? Device as a Service eller DaaS som det også kalles finnes her