Gjør deg mer tilgjengelige

Kan du logge på fra hvor som helst? Da snakker vi om alt fra toget til hytta til kontoret. Hvis ja, knallbra jobba. Hvis nei, da anbefaler vi å investere både tid og penger i det til høsten.

Tilgjengelighet er så viktig. Pandemien er muligens over, men den har endret vanene våre. Endret hvordan vi tar til oss informasjon, søker kreativitet og møter hverandre. Det krever verktøy som legger til rette for det.

Så hvordan kan dere bli mer tilgjengelige? Det har vi heldigvis svar på. Det finnes ulik grad av tilgjengelighet. Den vi liker best er hvor du kan starte et dokument i Word på PC-en din, og fra du starter er det en automatisk lagring i skyen som du kan få tilgang på fra hvor som helst. Hadde ikke det vært deilig? Vi har flere alternativer til det også, og alt kan du lese mer om her: Digital Arbeidsplass.

Legg til rette for en sømløs kommunikasjon

Opplever du at mailboksen fyller seg opp litt for fort? Vi også. Teams har blitt vår go-to for å få svar på ting som potensielt kunne endt opp i mailinnboksen før pandemien. Dette har vært en viktig endring i vår kommunikasjonskultur.

Hvordan bruker dere Teams? Vi anbefaler å tenke igjennom det. Alle er forskjellige. Kanskje noen universelle «regler» for hva som skal hvor er en god idé?

Hos oss er Teams stedet for enkle avklaringer, stille spørsmål vi glemte å stille i møtet, sette karakter på maten i kantina, oppdatere i et prosjekt og dele filer raskt.

Er ikke hele organisasjonen kommet seg på Teams? Kanskje det er på tide. Les mer om Microsoft sine verktøy.

Bygg systemer tilrettelagt for din bedrift

Skoen til Askepott passet ikke til alle. Naturlig nok vil ikke alle systemer det heller. Noen ganger trengs det systemer bygget helt eller delvis fra bunnen som er tilrettelagt for deg og kollegaene dine. Har du tenkt på det som en løsning? Det anbefaler vi å gjøre. Da vil IT-høsten din fly forbi, men du vil sitte igjen med mye på andre siden.

I høst hjalp vi Eiendomsmegler-kjeden Re/Max med nettopp et slikt system. De trengte et intranett som la til rette for bedre kommunikasjon mellom kontorene deres. Da bygde vi et system med elementer som finnes, og med egne løsninger for å enkelt tilrettelegge for eiendomsmeglerne sitt bruk. Les mer om det her. 

Tiden din er verdifull – unngå frustrasjon

Tiden flyr. Og det siste vi vil er at du og kollegaene dine skal bruke tiden på å frustrere dere. Om det er fordi wifien ikke vil koble seg til, printeren er «utilgjengelig» og den viktige filen ble lagret på skrivebordet, men ikke i skyen. For det hjelper ikke når du står midt i det.

Det er grunnen til at vi skriver hjelpeartikler som denne. Vi ønsker å hjelpe deg. For vi har oversikt over hvilke verktøy som finnes der ute som gjør at du kan unngå frustrasjon. La IT-verktøyene dine jobbe med deg hele veien. I våre øyne skal IT være bekymringsfri!

Vil du ta en prat om hvordan du kan unngå frustrasjon og tapt tid? Vi er alltid ledig. Send oss en lyd ved å legge inn e-posten din eller kontakt oss direkte på salg@braathe.no. Vi håper disse tipsene var til hjelp!