ledig stilling

Ledig stilling som løsningsarkitekt/utvikler

Bli med å skape eksepsjonelle kundeopplevelser hos et spennende teknologiselskap i sterk vekst!

Braathe Gruppen AS er et familieeid teknologiselskap med lang historie, sterk økonomi og høyt fokus på kundetilfredshet. Gjennom våre 9 avdelingskontor og 185 ansatte med tung kompetanse og solid erfaring, omsetter vi for nærmere 500 millioner. I 2021 fokuserer vi videre på vår felles visjon om å levere bekymringsfri IT. Sammen skal vi skape eksepsjonelle kundeopplevelser gjennom å levere moderne teknologi, med sterk lokal tilstedeværelse.

Vi søker nå etter løsningsarkitekt og utviklere. Du blir en del av avdelingen Digital Utvikling, som inngår i selskapets seksjon for konsulenttjenester. Vi leverer spennende løsninger bygget på og med blant annet Microsoft sin Power Platform, SharePoint og Teams. Du blir sentral i kundeprosjekter der design, utvikling, testing og brukeradopsjon inngår, og metodikken vi bruker er basert på Scrum.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og alle i avdelingen har for tiden mye å gjøre. Prosjektene vi jobber med strekker seg fra korte ukesverk til flere måneder. Noen kunder har vi hatt mange forskjellige prosjekter med – over flere år. Felles for prosjektene er at de tilfører kundene våre noe nytt, og er noe mer enn rene standardløsninger. Kundene våre finnes blant annet innenfor kraftbransjen, handel, skipsfart, lederutdanning, brannvesen, entreprenører, barnehageeiere og kunstformidlere, og de opererer i både Norge, Europa, USA, Afrika og Asia.

Som løsningsarkitekt eller utvikler vil du sammen med gode kollegaer inngå i et godt faglig og sosialt miljø, der egenutvikling og kompetansebygging er viktig for at avdelingen skal være en faglig spydspiss innenfor de nevnte plattformene.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være:

  • Design og utvikling av forretningsløsninger basert på blant annet, men ikke begrenset til, Power Platform, Dynamics, SharePoint og Teams
  • Dialog og samarbeid med kunder, 3.parts leverandører og interne ressurser
  • Gjennomføre arbeidsmøter med kunder, og bidra til kartlegging av behov samt å støtte vårt salgsapparat i innsalget av nye prosjekter
  • Gjennomføre opplæringssesjoner der kundene lærer å ta i bruk løsningene vi leverer
  • Bidra til å videreutvikle avdelingen vår gjennom din kompetanse og væremåte

For å lykkes tror vi det er viktig at du kan la deg drive av en sterk egenmotivasjon, at du trives i en hektisk hverdag og er ivrig etter å videreutvikle kompetansen din. Hos oss setter vi også pris på formalisering av kompetanse, og du får mulighet til dette gjennom konkrete opplæringsplaner og sertifiseringsløp.

Avdelingen vår er spredt på flere lokasjoner i landet, slik at mye av interaksjonen vår foregår gjennom videomøter og samhandlinger i Teams. Vi har stor tillit til at våre kolleger jobber til det beste for våre kunder, sine kolleger både i avdelingen og resten av selskapet – selv om vi ikke alltid har mulighet til å sitte i samme rom.

Vi tror at du er selvstendig og systematisk. Som en del av Digital Utvikling kreves det nøyaktighet og gode kommunikasjonsevner for å levere de beste løsningene. Gjennom din nysgjerrighet, interesse for faget og teknologien bidrar du sammen med gode kollegaer til å levere solide løsninger. Av erfaring bør du ha jobbet med Microsoft 365 generelt og Power Platform spesielt. Kunnskaper og erfaring innen programmering er en fordel.

Ikke alle kan eller skal være ekstroverte, men om du har gode formidlingsevner er det noe som både dine kolleger og kundene våre setter pris på. Det er også ønskelig at du har deltatt i prosjekter tidligere, men her kan interesse, egenmotivasjon, driv og utdanning veie opp for erfaring. Er du nyutdannet eller relativt fersk, så er en bachelor eller master innen teknologifag et pluss!

Vi tilbyr deg en spennende hverdag i en raskt voksende teknologibedrift med høy kompetanse, mye historie og et pulserende arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver med komplekse problemstillinger og derigjennom store muligheter for faglig og personlig utvikling samt tilrettelagte sertifiseringsmuligheter. Vi har et godt arbeidsmiljø med høy teknisk kompetanse, som vi tror du vil trives i. Vi mener også at fysisk aktivitet er med på å gjøre oss bedre, og vi legger derfor til rette for treningsmuligheter i arbeidstiden.

Braathe Gruppen har i dag kontorer på 8 lokasjoner. Hovedkontoret er i Moss, med avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Tromsø, Hadeland, Kongsberg, Skien, Harstad og Mo i Rana. Er du den rette og blir fristet av denne muligheten vil arbeidssted tilpasses den aktuelle kandidaten.

Ta kontakt om denne stillingen