Bare for å være på den sikre siden

Sikkerhet

Vær på den sikre siden hvis det som ikke skal skje skjer...

ISO 27001
Informasjon er en av din bedrifts viktigste verdier. Alle systemer med verdifull informasjon må derfor beskyttes mot ondsinnede angrep, og menneskelige såvel som tilfeldige feil. ISO 27001 er en internasjonal standard for implementering av et styringssystem for informasjonssikkerhet, nettopp med hensikt å håndtere, måle og stadig forbedre tiltakene som beskytter dine data. Les mer om Braathe Gruppens strategi rundt kvalitet og sikkerhet her.

Backup
Med vår backuptjeneste kan du sikkerhetskopiere alt ute av huset og lagre det i våre datasenter. I tillegg kan du beholde en lokal kopi på et eget NAS disksystem slik at både backup og restore går så raskt som mulig. Vi overvåker tjenesten og kontrollerer backuploggene for deg.

Antivirus
Vårt valgte antivirus-verktøy gir effektiv beskyttelse mot virus og skadelig programvare og blokkerer forsøk på å stjele nettbankopplysninger og personlige opplysninger. Verktøyet bruker verdens største database til å identifisere og klassifisere trusler, og programmet oppdaterer informasjon fra databasen i sanntid, slik at du alltid er beskyttet mot de siste truslene.

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen

«Tenk før du klikker. Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det neppe sant.»


SIKKERHETSTIPS
Fordi de ansatte er virksomhetens beste forsvar