Suksesshistorier

Våre referanser er våre beste ambassadører, fornøyde kunder som vi er stolte av å levere bekymringsfri IT til

BITS

«Å nå det nivået av digital samhandling vi har i dag, tror jeg ville ha tatt 5-10 år i en normalsituasjon. Nå har vi gjort det på tre måneder i stedet»

Brynjel Johnsen,
Fagsjef

Les suksesshistorien her

PORSGRUNN KOMMUNE

«Dette flytteprosjektet er kanskje det beste IT-prosjektet jeg har vært med på i min 20-årige karriere. Jeg kan nesten ikke skryte nok av den kvaliteten og oppfølgingen vi har fått.»

Terje Odden,
IKT-Sjef

Les suksesshistorien her

ADVOKATFIRMAET SVENSSON NØKLEBY (EUROJURIS)

«En stabil og sikker nettverksløsning er helt forretningskritisk og kjempeviktig. Et utfall betyr mye, for her er det jo folk som arbeider nær sagt til alle døgnets tider, så at ting fungerer har alt å si. Vi er også avhengig av at sikkerheten er ivaretatt. Det er ekstremt viktig med tanke på den type saker vi behandler.»

Terje Gundersen,
Administrerende direktør

Les suksesshistorien her

HORTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

«Et innovativt utdanningsbygg nærmest uten sidestykke innen klima og miljø. Norges første plusshusskole – som genererer mer energi enn den forbruker. Fremtidens plusshus krever svært fremtidsrettede IT-løsninger.»

Morten Oddvik,
Lærer og digitalpedagog


Se plusshusskolen her

COLLICARE LOGISTICS

«Til vår utviklingstakt så fungerer det ikke med tradisjonelle dataløsninger. Men det gjør skyløsningen fra Braathe Gruppen.»
Kent Nicolaysen,
Chief Technology Officer


Se hele suksesshistorien her

VIPPS

«Som det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge i dag, er vi er helt avhengige av en solid og trygg IT-leverandør. »

Hege Steinsland,
Kommunikasjonssjef

 

Les suksesshistorien her

SELTOR

«Tidligere hadde vi alt av IT internt hos oss, men vi har nå flyttet over til Braathe Gruppen. Det har gitt oss mye bedre stabilitet. I tillegg får vi tilgang på faglige kunnskaper som vi ikke ville hatt mulighet til å skaffe oss selv.»

Stian Råmunddal,
Konsernleder

FLISEKOMPANIET

«Vi har en driftsavtale med Braathe Gruppen, der de drifter og holder alt gående hos oss via fjernkommunikasjon. Det fungerer såpass bra at vi faktisk ikke kan huske en eneste kritisk situasjon siden vi startet samarbeidet i 2008! Det er billigere å investere én gang enn fem.»

Thomas Larsen,
Digital Marketing Manager

La oss hjelpe deg opp i skyen