Suksesshistorier

Våre fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Og vi er stolte av å levere bekymringsfri IT til dem alle sammen.

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

«IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess. Derfor har vi Braathe Gruppen med på laget.»

Hedda Molteberg Nilsen
Daglig Leder, Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

Les suksesshistorien her

Re/Max

«Jeg ser frem til vi går over til Braathe Gruppen i september. Jeg er sikker på at det blir en sømløs overgang og har full tillit til dem.»

Geir Heimdahl,
Administrerende direktør, Re/Max

Les suksesshistorien her

NORDLAND FYLKESKOMMUNE

«Digital Avstemning fra Braathe Gruppen har gjort at administrering av voteringer i politiske saker er blitt mye enklere, deriblant ved å holde orden på talelister og replikker.  Det gir også møteleder mulighet til å se at det gjøres et aktivt valg, siden hver stemmepliktige logger seg på voteringssystemet med personlig bank-ID.»

Fylkesordfører Kari Anne Bøkestad Andreassen (Sp),
Nordland fylkeskommune

Ved spørsmål, kontakt gjerne kontorleder Lise Karin W. Nilsen
på 95071161 / lisnil@nordlandfylke.no.

Les mer om Digital Avstemning her

JUSSYSTEMER – Desktop i Skyen

«Sammen med Braathe Gruppen leverer vi løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen til alle våre kunder fra advokatbransjen.»
Steven Portch,
Grunnlegger Jussystemer


Se hele suksesshistorien her

ANTIDOPING NORGE – Microsoft 365 med drift og vedlikehold

«Braathe Gruppen har satt seg svært godt inn i virksomheten vår og hvordan vi jobber, og det er en trygghet at de har brukt så mye tid og vært så tett på oss»

Mona Kristiansen,
Avdelingsleder for administrasjonen

Les suksesshistorien her

BITS – 365 Arbeidsplass

«Å nå det nivået av digital samhandling vi har i dag, tror jeg ville ha tatt 5-10 år i en normalsituasjon. Nå har vi gjort det på tre måneder i stedet»

Brynjel Johnsen,
Fagsjef

Les suksesshistorien her

PORSGRUNN KOMMUNE – Hyperkonvergert infrastruktur

«Dette flytteprosjektet er kanskje det beste IT-prosjektet jeg har vært med på i min 20-årige karriere. Jeg kan nesten ikke skryte nok av den kvaliteten og oppfølgingen vi har fått.»

Terje Odden,
IKT-Sjef

Les suksesshistorien her

ADVOKATFIRMAET SVENSSON NØKLEBY (EUROJURIS) – Network as a Service

«En stabil og sikker nettverksløsning er helt forretningskritisk og kjempeviktig. Et utfall betyr mye, for her er det jo folk som arbeider nær sagt til alle døgnets tider, så at ting fungerer har alt å si. Vi er også avhengig av at sikkerheten er ivaretatt. Det er ekstremt viktig med tanke på den type saker vi behandler.»

Terje Gundersen,
Administrerende direktør

Les suksesshistorien her

HORTEN VIDEREGÅENDE SKOLE – Audiovisuelle installasjoner

«Et innovativt utdanningsbygg nærmest uten sidestykke innen klima og miljø. Norges første plusshusskole – som genererer mer energi enn den forbruker. Fremtidens plusshus krever svært fremtidsrettede IT-løsninger.»

Morten Oddvik,
Lærer og digitalpedagog


Se plusshusskolen her

COLLICARE LOGISTICS – Desktop i Skyen

«Til vår utviklingstakt så fungerer det ikke med tradisjonelle dataløsninger. Men det gjør skyløsningen fra Braathe Gruppen.»
Kent Nicolaysen,
Chief Technology Officer


Se hele suksesshistorien her

SELTOR – 365 Arbeidsplass

«Tidligere hadde vi alt av IT internt hos oss, men vi har nå flyttet over til Braathe Gruppen. Det har gitt oss mye bedre stabilitet. I tillegg får vi tilgang på faglige kunnskaper som vi ikke ville hatt mulighet til å skaffe oss selv.»

Stian Råmunddal,
Konsernleder

FLISEKOMPANIET – Desktop i Skyen

«Vi har en driftsavtale med Braathe Gruppen, der de drifter og holder alt gående hos oss via fjernkommunikasjon. Det fungerer såpass bra at vi faktisk ikke kan huske en eneste kritisk situasjon siden vi startet samarbeidet i 2008! Det er billigere å investere én gang enn fem.»

Thomas Larsen,
Digital Marketing Manager

La oss hjelpe deg opp i skyen