Året som skulle bli normalt – som fortsatt ble annerledes

Tiden går fort og plutselig var det jul. Vi har hatt et spennende år med mye utvikling, så vel som utfordringer å løse. Våre høydepunkter er skapt av flotte og dyktige mennesker, fremtidsrettet utvikling og mye lærdom fra pandemien vi alle står i.

Tidlig i år ble Johnet på Gran med oss på laget. Med dem ble vi 16 kolleger ekstra og fikk enda mer kompetanse inn under taket. Å øke kompetansen vår på ulike måter har vært en viktig del av vår forretningsmodell, og vi ser stor verdigevinst i det å innlemme nye mennesker og ny kompetanse inn i vår fulle bredde. Vi har også stadig bærekraft på agendaen, og jobber for at det skal være enkelt for våre kunder å velge bærekraftige modeller for sine IT-leveranser.

På tross av pandemi og all lærdommen vi tar med oss derfra er vi svært stolte av alle våre ansatte som har levert uansett hvilken kontorlokasjon de har jobbet i fra, og uavhengig av om det har vært hjemmekontor eller faktisk kontoradresse. Vi har i praksis virkelig fått vist hvordan geografisk spredning og god kunnskap om hvordan best å jobbe, også remote, med hverandre – gjør oss til en fullverdig leverandør også under en pandemi. Bredden vår, både geografisk og kompetansemessig, er noe vi ikke tar for gitt.

Ny strategisk retning i 2022

Som et selskap med lang fartstid og en rik historie er vi stolte av å ha kommet hit. Fremover vil vi fokusere på å bygge kompetanse, styrke vår etablerte rolle og å vokse organisk. I 2022 kommer det mange spennende nyheter fra oss, og vi gleder oss til å fortelle mer om dem.

IT-sikkerhet som “top of mind”

Gjennom året har vi lest om flere tilfeller av hacker-angrep i media. For omtrent 10 dager siden ble en kritisk sårbarhet i en tjeneste mange bruker oppdaget. Denne berørte også flere av våre kunder og man har enda ikke helt sett utfallet av situasjonen. Det er også stor sannsynlighet for at vi kommer til å lese om flere.

Dette understøtter at det også i 2022 vil være helt avgjørende å investere i digital sikkerhet. Her er det definitivt føre-var-prinsippet som må være gjeldende, kombinert med styrket bevissthet om digital sikkerhet hos dine ansatte. Det er mange angrep man vanskelig kan unngå helt, men da er oppgaven å ha trygget dine data og din infrastruktur på best mulig måte, og også ha sikret at man raskest mulig kan være tilbake i ordinær drift igjen. Vi skal jobbe sammen med både kunder og samarbeidspartnere for å øke bevisstheten rundt nettopp digital sikkerhet.

God jul til deg og dine

Vi ønsker deg, kolleger og gjengen din en god jul og et godt nytt år. Gjett om vi gleder oss til å sees igjen både fysisk og digitalt i det nye året. Og du, for å unngå skikkelig tap av juleglede så anbefaler vi å ta en rask runde gjennom vår sikkerhetssjekkliste. Den er rask og god, og bare noen få tiltak vil gjøre deg tryggere i julen. Våre anbefalinger til sikkerhet før du går på ferie finner du her.