VI TILBYR
 / IT-LØSNINGER

IT-LØSNINGER

Noen ganger er riktig utstyr halve jobben

Kompromissløst og bekymringsfritt

Device as a Service

En tjeneste spesielt godt egnet til prosjekter og ved bemanningsendringer. Vi har gjort en rekke kvalifiserte valg for å sette sammen et modellutvalg som passer godt til oppgaver våre kunder jobber med.

Les mer

Datarom

Alt til fysiske datarom med effektive løsninger for servere, lagring og nettverkskomponenter til hyperkonvergerte løsninger. Felles management, skalert og designet etter fremtidens behov for din bedrift. En nettverksanalyse av bedriften hjelper oss i planleggingen av tiltak for høyere tilgjengelighet og sikkerhet i dine nettverk.

Les mer

Digital Signage

Løft bevissthet, produktivitet og skap engasjement på tvers av hele din organisasjon, eller eksternt til din målgruppe. Bruk skjermteknologi og projeksjon for å vise innhold som bilder, videoer, streams og ren informasjon ut til din målgruppe, uavhengig av om dette er internt i egen organisasjon eller utomhus.

Les mer

Utstyr til møterom

Utstyr til møterommet. I dag er det helt vesentlig at man enkelt kan delta på møter og at både lyd og bilde er av høy kvalitet. Vi sørger for at du unngår problemer med oppkobling til skjermen for å få vist noe i plenum eller med å ikke få alle med i møtet, selv om noen sitter i Singapore og andre på Røros. Vi finner løsningene og utstyret til dine møterom.

Les mer
La oss hjelpe deg opp i skyen