Velkommen Windows 11

Vi ønsker velkommen til Windows sin siste oppdatering som rulles ut i disse dager. Fra 5. oktober vil PC-en din få tilbud om ny programvare, er du klar? Windows 11 er laget med en pandemi i bakhodet, og det ser vi tydelige tegn av. Med et stilig design og flere nye oppdateringer på eksisterende funksjoner vil din arbeidshverdag bli enda litt hyggeligere og potensielt mer effektivt, uansett hvor du jobber fra. Vi har tatt en nærmere kikk på Windows 11. Her er de viktigste oppdateringene vi fant.

Med vår Device as a Service-tjeneste kan du leie PC-er uten bindingstid. La oss tenke på utstyrsparken, og bruk tiden din på viktigere ting!

De viktigste oppdateringene, etter vår mening, er:

  • Start, uansett device. Med Start-funksjonen har Windows satt opp kjekke snarveier til det du jobber med. Gjennom skyen og Microsoft 365 gir disse snarveiene rask tilgang til dine mest nylige filer og du får god oversikt allerede fra du åpner PC-en. Veldig greit, ikke sant?
  • Teams chat inn i taskbar. Windows har sett hvordan chatten i Teams har blitt en fantastisk erstatning for lange og uoversiktlige mailtråder, sms-er eller telefoner som kan forstyrre arbeidsflyten. Du svarer når du vil, og chatten er aldri langt unna med denne siste oppdateringen.
  • En fleksibel layout og desktop. Med denne oppdateringen får du bestemme hva som skal sees når. Teams-chat, livestream OG et arbeidsdokument oppe i skjermen på en og samme tid? Det fikser Windows 11. Se eksempel under!
  • Mer inkluderende design. Med flere forbedringer fra Windows 10, er Windows 11 bygd av og for mennesker med nedsatt funksjonsevne som gjør det til den mest inkluderende oppdateringen så langt. Dette er så viktig!
  • En mer bekymringsfri IT-hverdag. I pandemien har mange måtte opptre som IT-teknikere i sitt eget hjem. Det er ikke bare lett, det vet vi alt om. Derfor har Windows sikret at med Windows 11 vil IT-teknikere enkelt kunne bistå deg gjennom gode løsninger slik at det meste kan distribueres og administreres remote. Alt med din godkjenning selvsagt!

 

https://youtu.be/8FKtTg5VRSU

Vil du komme i gang med oppgradering til Windows 11?

Som bedrift er det en rekke elementer man må ta høyde for når man skal oppgradere operativsystem. Blant annet om fagapplikasjoner er klare for oppgradering. Våre konsulenter har lang erfaring med Microsoft, og hjelper deg med en plan for oppgradering.

Oppsummert, så kommer Windows 11 med en rekke interessante funksjoner og vi ser frem til å ta dem i bruk. Vi hjelper også gjerne deg med overgangen.

Les mer om Windows 11 her.