VI TILBYR / IT-løsninger
 / Datarom
For deg som ikke vil være i skyen

Datarom

Braathe Gruppen har lang erfaring av IT-infrastruktur. Vi har sertifiseringer hos og partnerskap med anerkjente produsenter som Lenovo, Microsoft, Citrix, Dell EMC, HP Enterprise, IBM og VMware. Vi hjelper derfor din virksomhet med det ypperste av fremtidsrettede, hybride teknologiplattformer.

Server og lagring
Braathe Gruppen leverer alt til fysiske datarom med effektive løsninger for servere, lagring og nettverkskomponenter til hyperkonvergerte løsninger. I hybride løsninger kombineres kundens egen infrastruktur (On Premise), med offentlige skytjenester (Public Cloud) og med private nettskytjenester (Private Cloud).

Braathe Gruppen leverer et felles management for forutsigbarhet og skalerbarhet og gjør brukeropplevelsen enkel. Vi kan skalere og designe datasenter for din virksomhet som dekker fremtidens behov. Våre sertifiserte konsulenter sørger for god gjennomføring og levering.

Nettverk
Braathe Gruppen er en profesjonell samarbeidspartner på nettverk som tilfredsstiller krav til sikkerhet og tilgjengelighet. For at du skal være sikker på at vi alltid leverer den beste løsningen for bedriften din, samarbeider vi tett med de fremste leverandørene på markedet som Cisco/ Cisco Meraki, HP Enterprise og Fortinet.

Vi kan gjennomføre en nettverksanalyse i bedriften, der du får dokumentert eventuelle risikoer og svakheter i nettverksinfrastrukturen. Resultatene av kartleggingen kan så brukes for å planlegge tiltak for å nå høyere tilgjengelighet og sikkerhet, og videre gi et godt grunnlag for et robust og velfungerende nettverk.

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen