Kjære leser, dette blir et av de siste innleggene i 2022. Vi vil derfor benytte anledningen til å ønske deg en fredelig jul og et godt nytt år.

Året som har gått har vært fylt med mye forskjellig, og vi håper du sitter igjen med en god opplevelse. For oss har 2022 vært begivenhetsrik! Vi har samlet noen av høydepunktene våre under. Kanskje du husker noen av dem?

Noen høydepunkter fra 2022

  • Vi ble fornyet! I mars viste vi frem vår helt nye drakt. Ny logo, ny merkevaredrakt og ny nettside. Det ble en frisk relansering for oss.
  • I 2022 har vi satset tungt på sikkerhet, og det vil vi også gjøre i 2023. Sammen med selskapet CYBR skal vi trene opp brukere i sikkerhet, hos kundene våre. Drømmen er at alle vi kjenner skal vite mer om hvordan de enkelt kan bidra til å stoppe digitale angrep! Klikk deg inn i vårt sikkerhetssenter for å lære mer. 
  • DOGI IKT AS ble en del av Braathe. Det betyr at vi nå også har et Braathe-kontor i Midt-Norge. Gjengen i DOGI ble et fantastisk tilskudd til gjengen vår. Les mer om oppkjøpet her.
  • En av våre dyktige kunderådgivere, Jørn, ble årets Lenovo-ambassadør. Det er rågøy at han har utmerket seg slik. Hardt arbeid og levende engasjement blir anerkjent. Les om hvordan Jørn jobber.
  • Det ble enda enklere å spørre oss om det du lurer på. Hvis du syns det var enkelt å få tak i oss før, så er det altså enda enklere nå – gjennom vår chat! Bli bedre kjent med chatten her.
  • Suksesshistorier med fornøyde kunder. Bedriftene Bridge Technologies, Soon Takst og Godthab har gitt oss innsikt i hvordan de jobber, og vi har fått bidra med IT-kunnskapen vår i flere ulike retninger. Det har vært utrolig gøy. Titt gjerne på noen av våre suksesshistorier her. 
  • Cisco, en av våre store partnere, utnevnte oss til årets Managed Partner. De har lagt merke til vårt arbeid med tjenesten Network as a Service. Vi er stolte av å ha vunnet denne prisen. Teamarbeid uten like, på tvers av hele organisasjonen, gjorde at vi utmerket oss. Les mer om prisen her.

Vi vil takke alle folka våre for nok et fantastisk år. Tusen takk til kundene våre som vil ha oss med på laget. Og takk til samarbeidspartnerne våre som utfordrer oss slik at vi blir bedre og bedre.

Vi ser frem til å jobbe for enda mer bekymringsfri IT i 2023.

Åpningstider julen 2022:
Vi minner om våre åpningstider i julen:
27. – 30. desember: 07:30-16:30
Support: 69 01 32 99
Hastesak utenom åpningstider vil rutes videre til vår vakttelefon.