Hva gjør en IT-leverandør?

I avisene har vi sett flere overskrifter. Digitale angrep skjer jevnt og trutt, og sårbarheter i programvare som svært mange bruker kan plutselig avsløre feil og sikkerhetshull som du selv må ta ansvar for å tette. Da er det ikke rart folk blir stressa og bekymra. I denne artikkelen får du svare på hva en IT-leverandør kan gjøre, hvorfor det lønner seg å ha en IT-leverandør i ryggen og hvordan vi skiller oss ut.

En IT-leverandør sørger for at du ikke må ta de store avgjørelsene alene. Med en IT-leverandør på laget trenger du ikke forstå, lese deg opp og håpe at du treffer blink når du skal gjennomføre innkjøp. Ei heller trenger du å lete side opp og side ned etter programvare som spiller dere gode, hvilket utstyr folka dine trenger og hvordan sikre Wifi på jobb. Det er sånt vi fikser! Vi vet hva som skal til for at du er sikker og har det du trenger for å oppnå det dere drømmer om i bedriften. Vi tror at det beste for alle er at dere bruker tid på å være eksperter innenfor deres fagfelt, og vi bruker tid på å være det i vårt. Det er vinn-vinn for alle.

Dette sørger vi som IT-leverandør for:

 • At dataen din er lagret sikkert og at du, gjennom oss, har gode rutiner for lagring
 • Gode samhandlingsverktøy tilgjengelig til enhver tid som snakker sømløst sammen
 • At du får de beste rådene til hva utstyr du trenger, og som bygger oppunder samhandlingsverktøyene
 • Internett som er stabilt, trygt og enkelt

Hva er forskjellen på oss og andre aktører?

Det finnes mange IT-bedrifter der ute, men ikke alle har eksistert siden 1989. Det har vi! Våre grunnleggere så hva fremtiden ville bringe og skjønte at IT var noe de skulle ta på alvor. Det gjør vi fortsatt, og vårt største mål er å levere bekymringsfri IT til norske bedrifter. Med bekymringsfri mener vi: enkelt, forståelig, forutsigbart og at det bare skal funke.

Noe som også skiller oss ut fra andre er at vi er totalleverandør innen IT. Det betyr at vi kan levere _alt_ du trenger til bedriften din, uansett hvor mange dere er. Det er fordi vi har nært 200 ansatte som jobber med IT hver eneste dag. I alt fra en råbra supportavdeling, til Microsoft-eksperter og sikkerhetsnerder, til folk som elsker automatisering og optimalisering.

På jakt etter en IT-leverandør for første gang?

Hvis du er på jakt etter en IT-leverandør for første gang og er usikker på hva du trenger, så har vi en egen artikkel hvor vi tar for oss hva du trenger. Les gjerne den her! Om du er 5, 10 eller 50 ansatte er det svært viktig å ta en sjekk med deg selv på IT-fronten. Både for bedriftens ve og vel, men også for ansattes. Mange kan se seg blinde på hvilken standard utstyret skal ha eller hvem av dere som skal ha den ufrivillige IT-hatten på seg når avgjørelsene skal tas.

Under ser du grunnpakken vi oftest anbefaler våre kunder (som har en bedrift under 50 ansatte):

 1. Reisen til skyen. 
 2. 365 Arbeidsplass.
 3. Device as a Service.
 4. Network as a Service.

Disse fire kan du lese mer om i artiklene over og på nettsiden vår. Hvis du har spørsmål som du sliter med å finne svar på, så anbefaler vi å ta kontakt med salg@braathe.no! Alle disse tjenestene er laget for deg som sikter mot vekst i både bunnlinjen og i antall ansatte. Tjenestene har også forutsigbare månedspriser som gjør at du ikke får noen kjipe overraskelser.

Kan det lønne seg å ha totalleverandør for små bedrifter?

Vårt svar er JA. Her er noen av våre grunner:

 • Ingen må ta avgjørelser alene basert på minimal til medium kunnskap om dagens digitale tilstander i verden.
 • Din risiko for angrep kan endre seg over natten. Da er det vår jobb å finne ut hvor sårbar du er. Er dette noe du klarer på strak hånd og du samtidig leter eter nye utfordringer, vil vi likevel gjerne snakke med deg. For vi leter alltid etter dyktige folk og er du interessert kan du sende oss en åpen søknad.
 • Folka dine som forstår IT slipper å være kundeservice for resten av organisasjonen.
 • Du har forutsigbare kostnader hver eneste måned med våre tjenester.
 • Innkjøp blir et enkelt mattestykke uten store fakturaer. Vi leier nemlig ut det du trenger slik at du slipper store tap hver gang datapakken må oppdateres.
 • Vi kan gjøre hva enn du trenger, uansett hvor du er i størrelse og omfang. Takket være våre standardtjenester kan hvem som helst få pakker som er klare for bruk etter bare noen timer, men vi har også konsulenter og arkitekter tilgjengelig hvis du en dag skulle ha behov for spesialbygde tjenester. Det betyr at du kan vokse sammen med oss!

Med andre ord, så erfarer vi at det vil lønne seg i både kroner, blod, svette og tårer. Hvis du trenger tips til hvordan bytte IT-leverandør på en god måte, så anbefaler vi artikkelen vår med «Våre beste tips for en god overgang«. Lykke til!